Zelf maken: 'Wie is het?'

Maak je eigen bordspel

Rara

Heb je grijs haar? Heb je een snor? Draag je een pet? Herkenbare vragen voor de doorgewinterde 'Wie is het?'-speler. Het is en blijft een geweldig gezelschapsspel, daar is geen discussie over mogelijk. Maar na tig keer spelen ben je wel een keertje uitgekeken op Bill met z’n eivormige hoofd of Joe met blonde krullen en kekke rode designersbril of Max met z’n dikke snor en zululippen.

Weg met Bill, Max en Anita (tenzij je eigen vrienden ook zo heten)

Schroom vooral niet om het spel naar je eigen hand te zetten en de vertrouwde poppetjes te vervangen door je eigen vrienden of familie. Do it lekker yourself! Gegarandeerd meer spelplezier! Print de foto’s uit, zorg er wel voor dat ze perfect passen in de rasters van het originele spel. Appeltje eitje!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Winkel van Nijntje

Welk konijn in Nederland kan in zeggen dat ‘ie een eigen winkel heeft? Nijntje natuurlijk. Wat zal Stampertje jaloers zijn…

Ga eens blokarten

Het weer in Nederland wisselt nog vaker dan het humeur van je schoonmoeder, lange zonnige stranddagen zijn dan ook niet aan ons besteed.

Kind, speel échte spellen

Help! Moet je jouw kids ook steeds achter de iPad vandaan trekken en weigeren ze een ‘ouderwetsch’ spel te spelen?

Kunst kopen is niet eng

Bijzondere galeries en betrokken eigenaars: alles voor mooie kunst aan je muur..