Fiets eens een andere route naar huis

Omdat het kan

Zo kom je nog eens ergens

Die vertrouwde route die je altijd naar huis fietst, wordt dat niet een beetje saai? Wij geven je graag wat inspiratie voor wat meer variatie in je terugreis, of ideetjes als je gewoon heel veel zin hebt om te verdwalen.

Rijd bijvoorbeeld eens een stukje langer rechtdoor of rijd met iemand mee die nét ergens moet zijn. Gebruik uiteindelijk natuurlijk géén Google Maps om de weg naar huis weer te vinden, dan kom je nog eens ergens.
Zin om op ontdekkingstocht te gaan en misschien wel echt te verdwalen? Ga dan overal linksaf waar je normaal gesproken rechtsaf gaat en andersom. Eens zien waar je dan uitkomt... Van tevoren een route uitstippelen kan ook goed werken: links - rechts - rechts - links en ga zo maar door, eens zien waar je dan allemaal terechtkomt!

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Makedo: knutselen voor knutselkneusjes

Knutselen voor knutselkneusjes: met Makedo maak je van niets iets geweldig moois.

Yoga voor kids

Yoga niks voor kids? Fout! Yogajuf Marije weet wel hoe ze Amsterdamse druktemakertjes zen krijgt.

Super actief weekend

Zin in een actief avontuur waarvoor je niet ver weg hoeft? Ga mountainbiken op Texel, bewandel een klompenpad en meer...

Join De Klub

In de Utrechtse Vechtclub XL huizen heel veel creatieve geesten.