Do it yourself: Homemade Happiness

Geïllustreerde knipvellen

Altijd iets te vieren

Wil je iets vieren met je kinderen maar kom je niet verder dan de verrassing in een Happy Meal? Dat kan leuker. Diana helpt je met het triggeren van je creativiteit....

"Met twee kleine kinderen in huis valt er altijd wel wat te vieren. Dierendag, Juffendag, de eerste wiebeltand... En natuurlijk de echte feestdagen en verjaardagen. Ik maak daar graag wat bijzonders van. Dat hoeft niet duur of ingewikkeld te zijn: met een mooie prikker maak je van een simpel cakeje al iets bijzonders."

Grappige piratenbootjes
"Op mijn website Homemade Happiness kun je geïllustreerde knipvellen voor alle soorten feestjes downloaden: die hoef je alleen nog maar te printen en te knippen. Zo maak je bijvoorbeeld een hele rij piratenbootjes van halve bananen. Natuurlijk is kant-en-klaar kopen makkelijker, maar door zelf een traktatie te maken, geef je er jouw eigen draai aan. En door er die aandacht en zorg aan te besteden, wordt het moment extra bijzonder."

Ga zelf aan de slag op Homemade Hapiness

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

Maak je eigen lichtjesfestival

Met kerst is het altijd vroeg donker. En dat is mooi, want zodra het begint te schemeren kunnen de gezellige kerstlampjes en kaarsjes aan.

Klootschieten in het bos van Schoorl

Met zo min mogelijk worpen (schoten) ga je met houten ballen (kloten) de ca. twee kilometer lange klootschietbaan afleggen.

Schuilt er een koffiekunstenaar in jou?

Ben je die Senseo-koffie ook zo zat? Dan wordt ’t tijd om zelf die overheerlijke espresso, latte en cappuccino te gaan brouwen.

Doe 't eens met een bakfiets

Picknicken zonder het gedoe van brood smeren en met iedereens wensen rekening houden. De picknickbakfiets heeft het allemaal inclusief mooie, uitgestippelde fietsroutes. Veel plezier!