Sterrenwacht voor de kleintjes

*bliep*

*bliep*

Denk dat een bezoek aan de sterrenwacht te ingewikkeld is voor kleine kinderen? Bij Sonnenborgh – museum en sterrenwacht, in Utrecht, hebben ze nu een leuke route uitgestippeld (Voetzoekertjes) voor kinderen tussen 3 en 6 jaar. Kinderen volgen dan de voetsporen van een ruimtemannetje, dwars door het hele museum. Het ruimtemannetje heeft foto’s gemaakt bij de spannendste museumobjecten. Wie vindt ze allemaal?

Tip van de redactie

TIP VAN DE REDACTIE

De leukerds van Leukedingendoen doen niets liever dan jou verrassen met bijzondere vrije tijd tips. Zelf ook een goeie tip? Laat het ons weten via Twitter of Facebook.

VERGELIJKBARE LEUKE DINGEN

De tien kerstclichés

Als er stiekem één feest elk jaar hetzelfde is, is het kerst wel. We zetten de tien grootste kerstclichés voor je op een rij.

Samen met je kind televisie kijken

Op haar blog CITYMOM.nl tipt Bettina de leukste dingen voor moeders in de stad. Maar soms, als je gewoon even lekker binnen wil blijven, vindt ze het ook heerlijk om voor de tv te zitten en een serie of film te kijken. Samen met haar dochter, natuurlijk. 

Lammetjesdag bij Jeu de Boer

Weer of geen weer, dit jaar is er lammetjesdag. Weer eens wat anders dan die kip en het ei. 

Vlieland truck

Verschillende tochten maken in de Vliehors Expres; een omgebouwde truck die je over zandvlaktes al het moois laat zien wat Vlieland te bieden heeft.